Gæstebog
Tak fordi du besøger vores hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.
Skrevet af Ana Emanuela Surdu, d. 13-03-2021
For mange af os er livet så smukt og enkelt, men...for mange andre, handler livet kun om at overleve. Etkæmpe stor tak fra den Danske Internationale Nødhjælp engang igen, og især Bent Kristensen for støtten og hjælpen, for at være med i dette humanitære projekt for Vaslui, Rumænien.


E-mail:
Skrevet af Ana Emanuela Surdu, d. 13-03-2021
Jeg vil gerne takke jer for den store hjælp for donationen! Det er vidunderligt, at der er folk, der vender deres øjne mod de trængende. Når I støtter denne humanitære handling, giver I solidaritet en konkret form. Med taknemmelighed og fordybelse, det Rumænske Samfund i Danmark og Ana Emanuela Surdu.


E-mail:
Skrevet af Ana Emanuela Surdu , d. 16-01-2021
Med dyb taknemmelig og med tårer i øjnene vil jeg hermed takke "Dansk International Nødhjælp" for det håb i har tændt i mange fattiges hjerter i Rumænien, da jeg var på besøg hos jer i jeres lager, så jeg alle de ting der var tiltænkt fattige i Østeuropa, da fik jeg en klump i halsen og tårer af glæde, jeg følte dette som en mor der har fundet den bedste gave til "sit barn". En mor som "sit barn" er for mig den allerstørste glæde at give til mit folk i Rumænien. Tak for alt 🙏


E-mail:
Skrevet af Michael M, d. 27-03-2020
Dejlig hjemmeside og virkelig flot arbejde I laver, stor respekt herfra!


E-mail:
Hjemmeside: www.opkast.net/penge-hurtigt/
Skrevet af Lasse, d. 16-01-2020
Fantastisk arbejde I gør


E-mail:
Hjemmeside: https://nextrekruttering.dk/
Skrevet af Jette Jørgensen, d. 06-11-2016
Tusind tak for det fine mindeord I har skrevet om far. Han elskede nødhjælpen og alle jer mennesker der kom ind i hans liv på baggrund af det. Han var stolt hver gang han ringede og fortalte om alle jer der bar/bærer det store arbejde der er i at lave nødhjælp.
Tak for alt hvad I har været for ham. Og endnu engang tak for alt jeres deltagelse i og omkring begravelsen og mindesamværet.
Mange hilsner fra Jette Rabjerg Jørgensen


Skrevet af Dale, d. 07-10-2016
En meget flot hjemmeside.


Hjemmeside: http://www.kevinluo.dk/korte-brudekjoler-c-2.html
Skrevet af Ivanka Vlahova, d. 19-11-2013
Jeg er dubt taknemmelig.


E-mail:
Skrevet af jens rabjerg, d. 05-07-2013
En andeledes ferie
Vi var 24 personer der var i Ukraine for at besøge Zigøjner der er 45000 zigøjner i den by og der er 125000 beboer i den by som hedder UZHGOROD, det er en stor % af indbyggerne og de har det ikke godt efter vores normer
Hvis der er nogen der kunne tænke sig en anden måde at holde ferie så kør derover


E-mail:
Hjemmeside: dansk international nødhjælp.dk
Skrevet af Hanne Sørensen, d. 18-03-2013
Hej fra Gambia.
Vil bare fortælle, at de gummimåtter vi fik med til Gambia er utrolig populære her. De bruges primært til småbørn at sove på. Vi har stor efterspørgsel på dem. Så hvis der er flere på lager, vil vi gerne reservere nogle til børnene her. Alle størrelser kan bruges. Og helst store - idet familierne her normalt har 7 til 8 børn. Har ikke tænkt på at tage billeder. Det vil jeg huske til næste gang.


E-mail:
Skrevet af Carina, d. 15-08-2011
jeg synes det er mega fedt at kunne gå herind og se noget af det arbejde min bedstefar (Niels Kjær Lassen) lavede. Det er en stor glæde at kunne se ham smile igen, og også se nogle af de få ansigter man før har mødt når man var sammen med ham. Held og lykke med arbejdet fremover, i gør virkelig en god indsats.


E-mail:
Skrevet af Eigil Andersen, d. 18-06-2011
Det er godt at nogen vil bruge sin fri tid til at hjelpe andre som ikke har nogen,jeg er selv i en gruppe som samler tøj og annet til Rumenia, jeg var i RUMENIA i sep i sisti år. Det var et opplevelse som jeg aldri glemmer.


E-mail:
Hjemmeside: www.charitytopeople.com
Skrevet af Roar, d. 29-05-2011
En lille hilsen herfra, med tak for kigget, jeg vil helt sikkert kigge forbi igen ;)


Hjemmeside: www.xn--fuglebrsen-5cb.dk
Skrevet af Mona Rabjerg, d. 16-10-2008
Rigtig fedt at I har fået en hjemmeside, men mangler et billede af de flotte bestyrelsesmedlemmer ;)


E-mail:
Skrevet af Nipem Consult, d. 22-09-2008
Tillykke med den nye hjemmeside! Det ser rigtig godt ud!
Ivan Poulsen
21277656


E-mail:
Hjemmeside: www.nipem.dk

Nyeste kommentarer

08.10 | 03:16

Toată aprecierea și stima pentru întreaga activitate !

03.04 | 15:34

Hvis jeg skulle tale om historien om Dansk Nødhjælps hjælp i adskillige humanitære projekter, der blev udført for at støtte rumænske institutioner som ældrehjem og institutionaliserede børnecentre, ville det være den sværeste eksamen, jeg ville have. Emoj

25.03 | 17:53

Vil gerne være medlem
Mvh Mette Allerslev

04.07 | 16:58

Tak for en fantastisk tur med det storslåede fælleskab.

Tusind tak for det fine referat.

Kh. Ginne og Børge